The Bullits

The Bullits
  • Concert
zaterdag, sep 24, 2016 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: € 5,-
Back to the '50, '60, '70 en '80

The Bullits is een van oorsprong Wormerveerse band, al zijn vier van de vijf bandleden niet meer in Wormerveer woonachtig.

De band bestaat uit Ruurd Venema (drums/zang), Fred Goedhart (bas/zang), Gerrit Voors (slaggitaar/zang), Wim Molenaar (sologitaar/zang) en Ben van Assema (zang).

The Bullits heeft een zeer breed repertoire en speelt voornamelijk muziek uit de jaren zestig met af en toe een uitstapje naar de vijftiger, zeventiger en tachtiger jaren.

‘Wij zijn inderdaad ouwe rockers van gemiddeld 66 jaar’, aldus Ben van Assema. ‘Wij hebben een aantal jaar geleden al eens bij de Weiver gespeeld en het leek ons gewoon hartstikke leuk om dat nog eens te doen. Uiteraard wederom voor niets zodat de opbrengst naar de Weiver gaat. Al zullen wij gratis consumpties niet afslaan!’

Muziek van The Bullits is te vinden op Spotify, zoals de dvd ‘Live at the Sunhouse’, de cd ‘Forever Young’ en drie nummers op de door de Gemeente Zaanstad uitgegeven cd ‘Rock & Roll op het Veen’. Verder staan er nog nummers van The Bullits op diverse verzamel-CD’s.Winkelwagen
Scroll naar boven