The Credits + Nienke Botma + RockAfellas

The Credits + Nienke Botma + RockAfellas
  • Concert
zaterdag, nov 14, 2015 Open: 21:00 Aanvang: 21:30 Prijs: € 5,-
Een muziekavond met steengoeie artiesten!

Een fijne muziekavond met steengoeie artiesten op zaterdag 14 november bij de Weiver! Kom kijken, luisteren en genieten van The Credits, Nienke Botma en RockAfellas.
The Credits
The Credits werd opgericht in 2008 en is een Rock & Roll band uit Noord Holland. De drummer en de bassist komen uit Amsterdam, de gitarist uit Wormer en de zanger uit Haarlem. Ze spelen normaliter hun eigen nummers in een niets ontziende stijl.  Dat ze deze keer in de Groote Weiver hun keiharde songs “unplugged” spelen, zorgt voor een verrassend effect.
Jeroen Hennis – Drums (Indirekt, Antic Hay)
David Blitz – Bass, Achtergrondzang (Stagger3, Teenage Tits)
Chris Palmen – Vocals
Robin van Soelen – Guitar

The Credits zijn gestart tijdens de econonomische crisis als commercieel project met geleend geld van een beurshandelaar en op tournee gegaan om de schulden van het management af te kunnen lossen. Deze valse start leverde de songtekst voor het nummer Bloodsuckers op.

Een poging om de boekhouding in de swamps van Florida te laten verdwijnen ontaardde in een wilde achtervolging van alligators en leverde zo de beelden voor de eerste videoclip op. Vorig jaar was hebben we, na dringende behoefte aan jong bloed, onze oude guitarist ingeruild voor de toen 18 jarige virtuoze gitaarleraar Robin van S.

Nienke Botma
Nienke schrijft zowel Nederlands als Engelse muziek. Haar Nederlandse nummers neigen naar kleinkunst en haar Engelse nummers kunnen zowel een vleugje Jazz als een vleugje Rock hebben. Met haar piano en zang vertelt ze haar verhaal met veel dynamiek.

War – Nienke Botma

RockAfellas
RockAfellas werd opgericht door drummer Eddy en gitarist Jeroen in februari 2013. Ongeveer een maand later sloot basgitarist Hans aan en al snel bleek dat zij muzikaal goed op een lijn lagen. Ze gingen aan de slag en begonnen met covers van onder andere Rolling Stones, ZZ Top, Chuck Berry, Aerosmith en Freddie King. Deze nummers werden afgewisseld met aanstekelijke, instrumentale nummers.

Na dik twee jaar zijn RockAfellas er dankzij hun drive, humor en energie nog steeds! Dus wie van lekkere jaren zeventig blues/rock houdt, is bij RockAfellas aan het juiste adres.
Eddy – Drums/zang
Hans – Basgitarist
Jeroen – Slag/solo gitarist

DGW 2014.09.20 RockafellasWinkelwagen
Scroll naar boven