TRANSITIECAFÉ

TRANSITIECAFÉ
  • Info
vrijdag, apr 10, 2015 Open: 19:30 Aanvang: 20:00 Prijs: Gratis / donaties welkom


Vrijdag 10 april organiseert Transition Town Zaanstreek weer een Transitiecafé in de Groote Weiver. Dit keer geen spreker of documentaire maar een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Anders dan in februari dit keer ook geen open space. We gaan gewoon lekker met elkaar kletsen en kijken wat er uit komt.

Wel is er de mogelijkheid voor iedereen om een vijf-minuten-presentatie te geven van waar jij mee bezig bent of waar je met mensen over zou willen kletsen. Je zult ze dan met je enthousiasme moeten overhalen want deze avond is er geen laptop aanwezig om een eventuele powerpoint te doen.

De opzet van de avond is om mensen die bezig zijn of willen gaan met allerlei buurtinitatieven, duurzame projecten en andere zaken met elkaar kennis te laten maken. Het Transitiecafé is van acht tot tien in de grote zaal. Daarna is er nog alle mogelijkheid om in de bar gezellig met elkaar verder te praten.

Wil je een praatje houden of iets willen presenteren, kun je je rond acht uur hiervoor opgeven, maar er worden op de avond zelf ook momenten ingelast waarop het podium open is.

Een goede avond om te netwerken, leuke mensen te ontmoeten, nieuwe verhalen te horen of je eigen verhaal te delen.

Voor de infodoc is het mogelijk om rond half zeven bij De Groote Weiver aan te schuiven voor de buurtmaaltijd. Een gezellige en gezonde hap voor 6 euro. Reserveren vanaf zes uur in De Groote Weiver zelf.

De avond maakt onderdeel uit van de INFODOC serie van De Groote Weiver die ingaat op het thema transitiecultuur. Dit zijn de veranderingen die nodig zijn voor een duurzamere wereld. Een Transition Town is een vrolijke burgerbeweging die lokaal het wonen, werken en leven wil verduurzamen en minder afhankelijk wil laten zijn van fossiele brandstoffen. Het ‘niet wachten op de overheid maar zelf aan de slag gaan’, en ‘iedereen kan meedoen’ zijn terugkerende motto’s.

Informatie ontvangen of op de mailinglijst komen kan met een mailtje naar info@transitiontownzaanstreek.nl of check: http://transitiontownzaanstreek.nl

Komt allen!Winkelwagen
Scroll naar boven