Transition Town Zaanstreek 4 jaar! 4 Mee!

Transition Town Zaanstreek 4 jaar! 4 Mee!
  • Concert
zaterdag, feb 04, 2017 Open: 18:00 Aanvang: 18:30 Prijs: Donatie
met de BandZonderToekomst en Kalio Gayo

Het is alweer 4 jaar geleden dat een groep enthousiastelingen Transition Town Zaanstreek lanceerden. Ondertussen ziet het Zaanse maatschappelijke veld er anders uit en is er, zowel landelijk als wereldwijd, veel gebeurd. Zaankanters zijn geïnspireerd geraakt en er is een veelvoud aan duurzaamheids- en maatschappelijke initiatieven ontstaan aan de oevers van de Zaan. Om dit te bekrachtigen nodigt Transition Town Zaanstreek Zaankanters uit dit mee te vieren met een feestelijke maaltijd en muzikale avond.

Wil je mee-eten? Geef je dan voor 1 februari  per mail op via info@ttzaanstreek.nl.
Entree is gratis maar een bijdrage voor de muziek is van harte welkom!

De muziek wordt verzorgd door Kalio Gayo en de BandZonderToekomst.

De BandZonderToekomst put uit folk en balkan muziek en speelt hoofdzakelijk covers, maar dan vaak wel wat onbekender werk. Soms ook B-kantjes van bekende artiesten. De Zaanse band is altijd in voor een feestje! De huidige samenstelling van de band luidt als volgt: André ten Broeke (trekzak), Mery Hilhorst (viool,) Fred Pruim (zang, mandoline), Marsha van Dijk (drums), Johan Hilhorst (contrabas,) Natasja Jak (zang) en Sander Plompen (gitaar).

Kalio Gayo is een Utrechtse band met catchy songs, hartverscheurend zuivere zang en intense accordeon tunes. Kalio breekt door barrières en kruist folk met ska, punk met een vleugje reggae. Gitaar, drums, contrabas en accordeon rocken op z’n folks met lak aan tradities… uitgangspunt blijft het liedje. De scherpe samenzang, in een geheel eigen maar universele taal, neemt je mee naar een plekje ten oosten van je fantasie. De twee frontvrouwen laten je meebrullen in een taal die je niet kent, maar na een Kalio-show wel begrijpt. Parti y prije, feest en tranen. Kalio danst van Belgrado naar Wormerveer tot Bogota op haar eindeloze muzikale zwerftocht en verbaast zich over hoe klein de wereld eigenlijk is. Doorleefd, stevig en met steeds meer invloeden… global parti folk 3.0. Kalio Gayo bestaat uit Renske Das (leadzang, accordeon, melodica), Anja Pleit (gitaar, banjo, zang), Sijmen Hendriks (elektrische contrabas) en Joost Bos (drums, sampler).

Kalio Gayo – Jestem muzyka (Official video)

 

 


Band zonder toekomst, kalio Gayo
Winkelwagen
Scroll naar boven