Transition Town Zaanstreek – Koken met Wild Groenten

Transition Town Zaanstreek - Koken met Wild Groenten
  • Info
zaterdag, okt 04, 2014 Open: 13:00 Aanvang: 13:00 Prijs: €15
eetbare wilde planten in je eigen omgeving

Transition Town Zaanstreek organiseert weer een workshop Koken met wilde groenten!

Heb je altijd al willen weten welke  kunt plukken en hoe je ze kunt eten? Dan zal deze pluktocht je aanspreken.

Op zaterdag 4 oktober gaan we samen met Maaike Pfann van mevrouwonkruid.nl ontdekken wat de natuur ons voor lekkers te bieden heeft: jonge blaadjes van planten en bomen, onkruid, bessen, bloemen… We bereiden samen een eenvoudige lunch met de gevonden wilde groenten en zo ervaar je hoe lekker ‘onkruid’ kan smaken.

De workshop zal duren van 13.00 uur tot 16.00 uur en we verzamelen (met fiets) bij De Groote Weiver. (Industrieweg 1a, 1521 NA Wormerveer.)

Omdat wij iedereen een kans willen geven om mee te doen, ongeacht de hoogte van hun inkomen, hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden.  Deelname kost daarom minimaal 15 euro. Wij vragen daarnaast een vrijwillige donatie voor het gebruik van de ruimte en de keuken van de Groote Weiver.

Er is plek voor tien deelnemers en aanmelden kan via: ttzaanstreek@gmail.com. Vermeld daarbij je telefoonnummer. Omdat er altijd veel vraag naar deze workshops is en ze snel vol zitten, betekent opgave ook dat je daarmee toezegt om daadwerkelijk aanwezig te zullen zijn, zodat wij geen nee hoeven te zeggen tegen mensen terwijl er achteraf wel plaats was geweest. Kun je om dringende redenen toch niet aanwezig zijn, laat dit zo vroeg mogelijk weten zodat wij iemand anders blij kunnen maken. (Je kunt dan bellen naar 06-27264542.)

Tot ziens tussen de wilde groenten!

Transition Town Zaanstreek.



Winkelwagen
Scroll naar boven