Weiver Rockfest

Weiver Rockfest
  • Concert
zaterdag, okt 20, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5
Vador, Troubleshot, Scarecrows

Heavy rock night with

TROUBLESHOT
Troubleshot heeft haar oorsprong in 2011. Destijds nog enkel een project van bassist Marijn. Na een EP van 3 nummers is het project destijds weer in de koelkast beland tot halverwege 2016. De tijd was rijp om van Troubleshot een ware band te maken. In Niels (Wilma’s Lapdance, Isle of Tomorrow) werd als snel de juiste slagwerker gevonden. Al snel volgde Bas (Ileum, Isle of Tomorrow) op 2e gitaar. Op zang Frankie Who (Silent Commotion, Shameless).

In deze samenstelling is hard gewerkt om een live set in elkaar te zetten. Korte ‘to the point’ rock nummers met een stevige inslag. ‘Bierdrink muziek’ zoals wel eens binnen de band wordt gesproken. Ofwel, muziek met een hoog ‘hoofd-mee-knik’ gehalte.

Het eerste wapenfeit is in de vorm van een 5-nummer tellende EP ‘Revive’ op de wereld los gelaten. 2018 is het jaar dat de band voor het eerst serieus aan de bak gaat om het materiaal live door Nederland te verspreiden.

Momenteel werkt de band hard aan de volgende EP met nieuwe bassist Jasper. 2019 gaat het jaar worden met veel nieuwe doelen en veroveringen!

Samenstelling:

Zang: Frankie Who

Bas: Jasper Rocks

Gitaar: Marijn Gais

Gitaar: Bas de Vries

Drums: Niels Smit

Facebook

Spotify

SCARECROWS is een band bestaande uit 6 mensen met hun roots in rock en blues muziek.

Op het moment spelen we voornamelijk covers dit aangevuld met eigen songs.
In de huidige bezetting bestaan we nu ongeveer een jaar.
We spelen o.a. covers van Clutch, Allman Brothers Band,King Hobo en Gary Clark Jr.
De band bestaat uit de volgende mensen:
Zang: Simon
Harmonica: Harry.
Drum: Guido.
Bass: Marcel.
Gitaar: Michel.
Gitaar: Carl.

VADOR
Driekoppige psychedelische nederdoom. Zware riffs afgewisseld met psychedelische sferen. Drum ,gitaar, een stapel versterkers en vocalen is alles wat er nodig is voor een muur van geluid. In het Engels maar ook in je moerstaal! Invloeden als Sleep en Black sabbath. Neem je oordoppen mee want het gaat aan!
Daan Last – Vocals
Leon van Wijk – Guitars
Frank Feij – Drums


Scarecrows, Troubleshot, Vador
Winkelwagen
Scroll naar boven