Tully Monster & Eurydice (Progrock)

Tully Monster & Eurydice (Progrock)
  • Concert
zaterdag, sep 09, 2023 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: VVK: €6,- Deur: €10,-
Progrock & meer

NIEUWE DATUM

Jaaaa daar gaan we weer! Tully Monster komt weer terug naar DGW

De muziek van Tully Monster valt het beste te omschrijven als alternatieve progrock

Deze avond komt Eurydice ook hun kunsten vertonen
Eurydice is een progressieve rockband. Met melodieuze zanglijnen en teksten geïnspireerd op mythologie nemen wij de luisteraar mee in ons muzikale verhaal. Het repertoire is dynamisch; Zachte melancholische gitaarpartijen worden afgewisseld met ruige solo’s en met de complexe baslijnen en stevige drumpartijen sleept de band het publiek mee.Boekingen zijn gesloten. Beperkt aantal beschikbaar aan de deur.

Tully Monster

Tully Monster is de band van Marike Groot (voorheen The Gathering). Ze zong mee op hun debuut ‘Always’, toerde met The Gathering door Europa, en wie enkele jaren geleden aanwezig was bij het 25-jarig jubileumfeest TG25 heeft gehoord dat Marike het zingen zeker nog niet is verleerd. Haar nieuwe band Tully Monster bestaat sinds 2015, de leden wonen verspreid over Noord-Holland en eind 2017 verscheen het eerste muzikale wapenfeit. De EP ‘Sightseeing’ bevat vier nummers die genadeloos blootleggen dat de muziek zich niet in één hokje vast laat leggen. Laten we meegaan met de unaniem positieve recensenten die progrock als grootste gemene deler noemen, maar daarnaast invloeden van metal, grunge, new wave, powerpop, indie en postpunk ontdekken in de liedjes. Dat is ook niet verwonderlijk. Marike Groot was begin jaren 90 zangeres bij de Hoornse indieband Little Mary Big, de voorloper van Johan en speelde sindsdien in tal van alternatieve bands. Ook de andere leden zijn al sinds de jaren tachtig niet weg te slaan van het podium met bands die varieerden van hardrock en punk tot grunge, pop en zelfs wereldmuziek.

Eurydice

Eurydice is een progressieve rockband. Met melodieuze zanglijnen en teksten geïnspireerd op mythologie nemen wij de luisteraar mee in ons muzikale verhaal. Het repertoire is dynamisch;  Zachte melancholische gitaarpartijen worden afgewisseld met ruige solo’s en met de complexe baslijnen en stevige drumpartijen sleept de band het publiek mee. 
Winkelwagen
Scroll naar boven