Twice the Same + Prime + Tala Raga

Twice the Same + Prime + Tala Raga
  • Concert
zaterdag, jan 18, 2020 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5


“‘Zodra de show van Twice The Same begint gaat het helemaal los.’ Deze vier ambitieuze kerels barsten sneller en harder dan een vuurwerk explosie het podium op! Bereid je voor op een excentrieke walm van stevige hard rock in combinatie met een flinke groove om je vingers bij af te likken. Twice The Same heeft een reputatie opgebouwd van strakke, unieke, energieke en in-your-face shows, zowel binnen Holland als daarbuiten. Zelfs artiesten als Bumblefoot (ex-Guns N’ Roses) en Jan Akkerman hebben zich positief uitgelaten over de band.”

Vooraf aan Twice the Same zal de band Prime het podium betreden!
Prime speelt covers van o.a. Rammstein, Foofighters, Pear Jam en Rage Against the Machine.

Na Prime is het tijd voor de all-girl band ‘Tala Raga’!

De vierkoppige formatie bestaande uit Daphne de Heij (zang), Iris Jansen (gitaar), Ruby Monde (bas) en Lisa Leerkamp (drums) staan klaar om verschillende podia te komen verbouwen. Ze waren eerder bekend als de formatie de Heidepopjes (tribute band van de Heideroosjes) en zijn nu als Tala Raga terug met zelfgeschreven nummers. Elke week wordt er gerepeteerd en gewerkt aan nieuw materiaal in hun eigen oefenruimte op een industrieterrein in Purmerend. Hun eerste demo staat online op hun Youtube-kanaal!

Kortom; strakke gitaarriffs, harde drumbeats, coole basloopjes en stevige zang zijn de ingrediënten van deze dames die daarmee een rockende avond voor je bakken!


prime, Tala raga, Twice the same
Winkelwagen
Scroll naar boven