Vegadoc

Vegadoc
  • Buurtmaaltijd
  • Info
vrijdag, mrt 27, 2015 Open: 17:30 Aanvang: Maaltijd 18:30 : Infodoc 20:30 Prijs: €6
Infodoc over Veganisme

Veganisme timmert in rap tempo aan de weg….de interesse groeit gestaag om zowiso meer vegetarisch te gaan eten en helemaal over te schakelen naar een veganistische leefwijze. Veganisten eten 100 % plantaardig dus geen enkel dierlijk product en dragen geen leren schoenen / tassen ed. De voeding is rijk aan noten,zaden,groentes,peulvruchten en soyaproducten. De alternatieven op zuivel, zoals bv wilmersburger (vegan) kaas worden steeds talrijker. De vraag daarnaar is groot en de mogelijkheden zijn talrijk!

Op 27 maart organiseren wij een info avond over veganisme in De Groote Weiver. Er zal die avond veganistisch worden gekookt, Ab’s kebab (de naam doet anders vermoeden!) We hebben Remco Stunnenberg uitgenodigd om de nodige info te verzorgen , en er zal live akoestische muziek zijn. Remco Stunnenberg is veganist, dierenactivist ,spreker , journalist en is onlangs te zien geweest bij De Hokjesman. Ook is Remco een der organisatoren van de Megazat demonstratie (tegen megastallen) die 1x per jaar in Amsterdam wordt gehouden. Hij zal de avond opluisteren met beeldmateriaal over ‘Het vergeten dier’.

17.30- Open
18.30- Eten
tussendoor live muziek
20.30 – spreker Remco Stunnenberg
Tijdens de infodocs komen lezingen, documentaires, en discussie aan bod, die in het teken staan van het verduurzamen van ons wonen,werken en leven.


Winkelwagen
Scroll naar boven