Vullus Presents: Skroetbalg & Fucking Virgins (PUNK)

Vullus Presents: Skroetbalg & Fucking Virgins (PUNK)
  • Concert
vrijdag, sep 08, 2023 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €15,-
PUNK PUNK PUNK!

VULLUS Presents: Skroetbalg en Fucking virgins. 
Keiharde punk van onze lokale helden en bezoekers uit Drente. 
Dit mag je gewoon niet missen. Koop snel je tickets in de voorverkoop, geen kaarten meer online beschikbaar, dan zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar aan de deur. Boekingen zijn gesloten. Beperkt aantal beschikbaar aan de deur.

Fucking Virgins

Fucking Virgins! 

PUNK SINCE 1989

The unusual band name has nothing to do with virgins having intercourse, but the original idea came from the record label Virgin that had transformed from a punk label to a mega bucks label!!! Fuck Virgin was an often heard term, hence the name!

Skroetbalg

De mannen van Skroetbalg (Drents voor ‘opschepper’ of ‘pocherd’) bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.

Na een vliegende start in het tweede coronajaar, met een handvol shows op o.a. Sjock Fest, een demo release, cd release en een fikse lading airplay, is Skroetbalg hongerig (en dorstig) naar meer! Nederland, België en Duitsland worden in 2022 loeihard aangedaan en er komen nóg meer releases aan. Wees klaar voor Skroetbalg.

Winkelwagen
Scroll naar boven