ZaanPride Pre-Party

ZaanPride Pre-Party
  • Concert
zaterdag, jun 04, 2022 Open: Aanvang: Prijs:


Zaterdag 4 juni organiseert De Groote Weiver een muziekavond voor Zaanpride.Deze avond zullen lokale bands optreden, worden gedichten voorgedragen en zal er een praatje worden gehouden over de Zaanse Regenboog. Miss Poëziebell zal deze avond presenteren.

Captain Clueless us een blues/rock band met invloeden vanuit de classic rock, blues, stevige rock en metal. 

LIU LUCA is een R&B/rock band uit Amsterdam. De band is voornamelijk samengesteld uit een groep klasgenoten van de opleiding Pact+. LIU LUCA raakt geïnspireerd door rock en R&B muziek uit de jaren 2000 en zorgt daarmee voor een unieke combinatie met eigen werk en covers.

Roselien Brondy zal gedichten voordragen. Roselien Brondy schrijft vanaf haar dertiende gedichten en verhalen. Drie dichtbundels zijn bij Boekscout gepubliceerd. Dit zijn ‘Liefde is als een bloem, ‘De weg’ en ‘Ik weet hoe mooi je bent’. Haar roman ‘PA(A)Z op!’ is verschenen bij Uitgeverij De Wensvogel, onderdeel van Tobi Vroegh.

De deuren openen om 20.30 uur en de programmering start vanaf 21.00 uur. Deze avond heeft gratis entree, maar donaties zijn van harte welkom!Winkelwagen
Scroll naar boven