Bar

UPDATE: Vanaf 5 juni is onze bar geopend
Zaterdagen 15.00 u – 22.00 u
Zondagen 15.00 u – 19.00 u
Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen, dus meldt je bij de bar, houdt 1,5 m afstand van anderen, etc.

De buurtmaaltijden keren vanaf 11 juni terug.
Vrijdagen 17.00 u – 22.00 u .
Het kan voorkomen dat het nog niet lukt om elke vrijdag een maaltijd te verzorgen, dus houdt onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven.

Welkom in onze bar. Onze bar draait 100% op vrijwillige barkeepers. De barkeepers proberen met de muziek, de drankjes en de omgeving een plek te creëren waar een breed publiek, van jong tot oud, zich welkom voelt.

Achter de bar hebben we gevaarlijk veel lekkere drankjes. We kopen onze drankjes in bij Bier & Co uit Amsterdam. Zij leveren ‘s werelds beste bieren, sapjes en frisdrankjes. We verkopen geen sterke drank om de taken van de vrijwillige barkeeper haalbaar te houden. Vanaf je 18e verjaardag mag je bij ons alcoholhoudende drankjes bestellen.

Aangrenzend aan de bar hebben we een werkplaats. In de werkplaats worden een enkele keer andere activiteiten georganiseerd zoals een Jamsessie.

Op de donderdagavond is er film in de zaal en wordt er darts gespeeld in een hoek van de bar. Vrijdagavond is er in de bar de buurtmaaltijd tot ongeveer 20.30 uur waarna er vaak nog andere activiteiten in de zaal plaats vinden. Op de zaterdag avond zijn we geopend vanaf 20:30.  Zondags hebben we het middagcafé tot ongeveer 19.00 uur. Eens in de maand is er op zondagmiddag de bierproeverij of de zondagmiddag jamsessie in de bar. Door de weeks wordt de barruimte vaak bezet door vergaderingen en plegen we met de vrijwilligers onderhoud.

In de zomermaanden hebben we, tijdens de openingstijden, ons zonovergoten terras om gezellig te kunnen zitten. De inrichting van ons plein is nog in ontwikkeling. We hebben het plan om een groene boomrijke omgeving te creëren met meerdere zitjes, moestuinbakken, een recyclestation, een windmolen en misschien wel een vuurplaats.

Openingstijden:  

Donderdag 20.00 u – 00.00 u
Vrijdag 17.30 u – 02.00 u
Zaterdag 20.30 u – 02.00 u
Zondag 15.00 u – 19.00 u

De bar is niet te huur voor privé feesten maar een ieder mag er altijd mensen uitnodigen om iets te vieren tijdens onze openingstijden.