Bar

Welkom in onze bar. Onze bar draait 100% op vrijwillige barkeepers. De barkeepers proberen met de muziek, de drankjes en de omgeving een plek te creëren waar een breed publiek, van jong tot oud, zich welkom voelt.

Achter de bar hebben we gevaarlijk veel lekkere drankjes. We kopen onze drankjes in bij Bier & Co uit Amsterdam. Zij leveren ‘s werelds beste bieren, sapjes en frisdrankjes. We verkopen geen sterke drank om de taken van de vrijwillige barkeeper haalbaar te houden. Vanaf je 18e verjaardag mag je bij ons alcoholhoudende drankjes bestellen.

Aangrenzend aan de bar hebben we een werkplaats. In de werkplaats worden een enkele keer andere activiteiten georganiseerd zoals een Jamsessie.

 

Op de donderdagavond is er film in de zaal en wordt er darts gespeeld in een hoek van de bar. Vrijdagavond is er in de bar de buurtmaaltijd tot ongeveer 20.30 uur waarna er vaak nog andere activiteiten in de zaal plaats vinden. Op de zaterdag avond zijn we geopend vanaf 20:30.  Zondags hebben we het middagcafé tot ongeveer 19.00 uur. Eens in de maand is er op zondagmiddag de bierproeverij in de bar. Door de weeks wordt de barruimte vaak bezet door vergaderingen en plegen we met de vrijwilligers onderhoud.

In de zomermaanden hebben we, tijdens de openingstijden, ons zonovergoten terras om gezellig te kunnen zitten. 

ACTUELE Openingstijden: 

Donderdag 20.00 u – 00.00 u
Vrijdag 17.00 u – 02.00 u
Zaterdag 20.30 u – 02.00 u
Zondag 15.00 u – 19.00 u

 

Winkelwagen
Scroll naar boven