Contact

De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer
075-7370100 (let op: er kan geen voicemail ingesproken worden)

Stuur ons een bericht
Voor vragen, suggesties, opmerkingen en tips kun je ons het beste mailen: info@degrooteweiver.nl
Of gebruik onderstaand contactformulier.

Naam*

Email*

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Openingstijden bar
Zondag 15:00 – 19:00
Donderdag 20:00 – 00:00
Vrijdag 17:30 – 02:00
Zaterdag 20:30 – 02:00

Elke donderdag: Film om 20:30
Elke vrijdag: Buurtmaaltijd om 18:30

Elke derde woensdag: Repair Café
Elke eerste vrijdag: Kosmos Klub
Elke tweede zondag: Jamsessie (versterkt in de zaal)
Elke laatste zondag: Probieren Bierproefcafé
Elke 2 weken: Tai Chi

Openingstijden Kringloopwinkel
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 16:00

Routebeschrijving

Te voet/fiets
Ga vanaf Station Krommenie/Assendelft langs het spoor (en provinciale weg N203) richting Amsterdam. Steek 300m na het tankstation bij de stoplichten de provinciale weg over. Hou rechts aan en ga meteen het parkeerterrein van Heliomare op. Loop naar de achterzijde en hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..

Loop vanaf Station Wormerveer langs het spoor richting Alkmaar. Steek na het viaduct bij de stoplichten de provinciale weg over. Hou rechts aan en ga meteen het parkeerterrein van Heliomare op. Loop naar de achterzijde en hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt.

Met de auto

Vanaf Zaandam/Wormerveer
Volg de Provinciale weg (N203) parrallel aan het spoor richting Krommenie. Voor het viaduct rechts af en meteen links invoegen op de Rijksweg N246 (ri Marken Binnen). Bij de stoplichten dan links en mteen weer links de ventweg op. Dit is de Indsutrieweg. Direct na de eerste twee huizen begint rechts het REM eilandcomplex en ligt de ingang van de brandweer. Vervolg de weg voorbij het hoofdgebouw. Sla rechts af het terrein op en rij naar de achterzijde van het complex. Hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..

Vanaf Uitgeest/Krommenie
Volg de Provinciale weg (N203) parrallel aan het spoor richting Wormerveer. Direct na het viaduct links af en meteen links invoegen op de Rijksweg N246 (ri Marken Binnen). Bij de stoplichten dan links en mteen weer links de ventweg op. Dit is de Indsutrieweg. Direct na de eerste twee huizen begint rechts het REM eilandcomplex en ligt de ingang van de brandweer. Vervolg de weg voorbij het hoofdgebouw. Sla rechts af het terrein op en rij naar de achterzijde van het complex. Hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..

Vanaf Amsterdam ringweg A10
Neem de afslag naar Zaandam A8/A7. Na tankstation links blijven op de A8 Richting Beverwijk. Snelweg helemaal uitrijden tot bij stoplichten aan de vaart. Hier rechts af, (N246) na Forbotoren met ringen. Bij de stoplichten dan links en mteen weer links de ventweg op. Dit is de Indsutrieweg. Direct na de eerste twee huizen begint rechts het REM eilandcomplex en ligt de ingang van de brandweer. Vervolg de weg voorbij het hoofdgebouw. Sla rechts af het terrein op en rij naar de achterzijde van het complex. Hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..


Grotere kaart weergeven