Contact

De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer
075-7370100 (van 9 tot 17 uur)
Voor algemene informatie: info@degrooteweiver.nl
Contact voor bands en artiesten: activiteiten@degrooteweiver.nl
Verhuur vragen: verhuur@degrooteweiver.nl

RSIN/Fiscaal nummer 8153.12.428

Openingstijden bar 
Donderdag 20.00 – 00.00
Vrijdag 17:00 – 02:00
Zaterdag 20:30 – 02:00
Zondag 15:00 – 19:00

Elke donderdag: Film om 20:30
Elke vrijdag: Buurtmaaltijd om 18:30

Elke derde woensdag: Repair Café
Elke eerste vrijdag: Kosmos Klub (tijdelijk niet)
Elke laatste zondag: Probieren Bierproefcafé
Elke 2 weken: Tai Chi

Openingstijden Kringloopwinkel
Maandag 13.00 – 16.00 
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 16:00

 

Routebeschrijving

Te voet/fiets
Loop vanaf Krommenie-Assendelft aan de kant van Krommenie naar de overkant van de straat en ga dan naar rechts. Loop over de Provincialeweg langs de Texaco en ga zodra je de brug over bent naar links. Loop langs TCP bouw en ga naar rechts naar de Industrieweg. De Groote Weiver bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw (naast de brandweer).

Loop/fiets vanaf Station Wormerveer naar de overkant van de provinciale weg. Ga dan naar links over de Esdoornlaan totdat je bij de Lindelaan uitkomt. Loop de Lindelaan door tot je bij de Krommenieërweg bent. Ga naar links en ga door de Krommenieërweg totdat je bij een tunneltje komt. Ga door het tunneltje en wanneer je daar uit bent gelijk naar rechts (dus niet oversteken). Na Rijschool Preker kom je bij de Brandweer. Naast de hekken van de brandweer kan je een steegje in, loop die door en dan kom je uit bij De Groote Weiver.

Met de auto

Vanaf Zaandam/Wormerveer
Volg de Provinciale weg (N203) parallel aan het spoor richting Krommenie. Voor het viaduct rechts af en meteen links invoegen op de Rijksweg N246 (ri Marken Binnen). Bij de stoplichten dan links en meteen weer links de ventweg op. Dit is de Industrieweg. Direct na de eerste twee huizen begint rechts het REM eilandcomplex en ligt de ingang van de brandweer. Vervolg de weg voorbij het hoofdgebouw. Sla rechts af het terrein op en rij naar de achterzijde van het complex. Hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..

Vanaf Uitgeest/Krommenie
Volg de Provinciale weg (N203) parallel aan het spoor richting Wormerveer. Direct na het viaduct links af en meteen links invoegen op de Rijksweg N246 (ri Marken Binnen). Bij de stoplichten dan links en meteen weer links de ventweg op. Dit is de Industrieweg. Direct na de eerste twee huizen begint rechts het REM eilandcomplex en ligt de ingang van de brandweer. Vervolg de weg voorbij het hoofdgebouw. Sla rechts af het terrein op en rij naar de achterzijde van het complex. Hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..

Vanaf Amsterdam ringweg A10
Neem de afslag naar Zaandam A8/A7. Na tankstation links blijven op de A8 Richting Beverwijk. Snelweg helemaal uitrijden tot bij stoplichten aan de vaart. Hier rechts af, (N246) na Forbotoren met ringen. Bij de stoplichten dan links en meteen weer links de ventweg op. Dit is de Industrieweg. Direct na de eerste twee huizen begint rechts het REM eilandcomplex en ligt de ingang van de brandweer. Vervolg de weg voorbij het hoofdgebouw. Sla rechts af het terrein op en rij naar de achterzijde van het complex. Hou rechts aan, je komt uit op een besloten pleintje (met een windmolen) waar De Groote Weiver aan ligt..

Winkelwagen
Scroll naar boven