Winkel

NIEUWS

05-03-2021
De winkel gaat ook weer open voor bezoekers. Wil je langskomen? Bel dan op de dag zelf eerst even naar de winkel om een afspraak te maken: 075 737 0100 De openingstijden zullen hetzelfde zijn als voorheen.

19-02-2021
De winkel gaat op dinsdagen en donderdagen tussen 11.00 u en 15.00 u open, enkel voor de inname van spullen. Let er wel op dat onze winkel enkel kleine spullen aanneemt.

2020
Nav de laatste maatregelen van de overheid ivm de uitbraak van het coronavirus, is De Groote Weiver verplicht zijn deuren te sluiten.
We hopen dat deze maatregelen zsm niet meer nodig zijn en we snel weer open kunnen.
Verder wensen we iedereen veel gezondheid en kijk aub een beetje naar elkaar om.

De Kringloopwinkel van De Groote Weiver is de oudste en leukste kringloopwinkel uit de regio!

Je bent van harte welkom om tegen kleine prijzen allerlei leuke spulletjes te kopen. De Kringloopwinkel biedt een ruim aanbod, van babykleertjes en kleding voor volwassenen, boeken, elpees en serviesgoed, tot aan tal van leuke ‘snuffelspullen’.

Spullen brengen
We ontvangen dolgraag jouw goede, maar overbodig geraakte spullen, die wij met veel plezier weer in omloop brengen. Je moet dan denken aan kleding (schoon en heel), cd’s en platen, speelgoed, klein elektra en klein huisraad.

Grote meubels en witgoed kun je niet bij ons kwijt. Wel kun je voor dat soort artikelen een advertentiekaartje bij ons op het prikbord achter laten.

Openingstijden winkel

Maandag13:00 – 16:00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag10:00 – 16:00 uur

Zaankanters voor elkaar bij de Kringloop
De Weiver heeft nu ook een ZVE prikbord in de Kringloopwinkel! ZVE heeft de Zaanse sociale marktplaats van BUUV overgenomen. Ze zijn er voor iedereen die een ander wil helpen of zelf hulp kan gebruiken. Met de kaartjes kun je je aanbod of vraag invullen en op het prikbord kwijt.

BewarenBewaren